Archives

This is the reason why…

I love listening

.: Boyce Avenue feat. Kina Grannis – Fast Car : saya pribadi lebih suka coveringnya daripada tracy chapman yang nyanyi aslinya, karena yang coveringnya duet dan pas banget duetnya. Sangat terasa efeknya pada chorus, sipp deh pokoknya :p

.: d’masiv – lukaku : karena gitarannya uenak banget di opening lagunya… huhuhu… saya selalu melting ketika melihat gitaris yang keren, dan gaya mereka ketika bermain gitar πŸ˜€ baik gitar rhytm, melodi maupun bass… semuanya okeee… nemu lagu ini pas di giant arif rahman hakim…

.: Boyce Avenue – Teenage Dream : because the part of the lyrics is ‘don’t ever look back…’ somehow, it affects me so much…

.: The Corrs – Summer Sunshine : karena keceriaannya, karena optimismenya untuk menyongsong hari esok yang sekalipun panas karena sunshine, dan sekalipun saya suka cloudy, tapi lagu ini cukup mewakili optimisme πŸ˜€

.: Yiruma – Rivers Flow in you : emmmm… it’s hard to tell… di lagu ini ada bagian kesedihan, ada bagian semangat yang halus, bukan berapi-api, emmm… lagu ini sebenernya kuat, tapi tetap lembut (opo seh vin?), hooke next..

.: Chantal Kreviazuk – This Year : lagu ini dikasih mbak irma, so fun, sama-sama menceritakan tentang optimisme juga, dan suatu pembuktian diri, bahwa dia akan bisa lebih baik di tahun ini…

.: Christina Perri – Thousand Years : lagu ini soundtracknya twilight, sekalipun saya tidak terlalu suka dengan penghambaan yang di eksplorasi sebegitunya sehingga dia rela menunggu ‘a thousand years and thousand more’, tapi memang wanita cuma bisa menunggu… I will not step forward… But I can turn right or left :p

.: Sleeping at Last – Turning Page : sama sih, lagu ini juga soundtracknya twilight, liriknya itu lho puitis banget, ‘redefine phrase… your love is my turning page..’ harus mikir dua kali ato harus dicerna lebih dalam untuk memaknai tiap senti liriknya πŸ™‚

.: Uyama Hiroto – Stratus : another music instrumen no vocal, musicnya ringan, modern, simple, easy listening, nge-beat, ada semi jazznya, coba deh dengerin πŸ˜€ bisa bikin hati ngeslow saat lagi not mood..

oke… that’s all… today is sunny monday and i hate it so much…

Summer Sunshine

Everyone’s changing, I stay the same
I’m… a solo cello outside a chorus
I’ve got a secret,
It’s time for me to tell that you’ve been keeping me warm

Just sweet beginnings and bitter endings
In coffee city, we borrowed heaven
Don’t give it back, I’ve never felt so wanted
Are you taking me home?

You tell me you have to go…

In the heat of summer sunshine
I miss you like nobody else
In the heat of summer sunshine
I kiss you, and nobody needs to know

Now that you’ve left me, there’s no returning
I keep comparing, you’re always winning
I try to be strong but you’ll never be more wanted
Will you make me at home?

Don’t tell me you have to go…

In the heat of summer sunshine
I miss you like nobody else
In the heat of summer sunshine
I kiss you, and nobody needs to know

To sweet beginnings and bitter endings
In coffee city, we borrowed heaven
Don’t give it back
Winter is coming and I need to stay warm

The heat…..

In the heat of summer sunshine
I miss you like nobody else
In the heat of summer sunshine
I kiss you, and nobody knows

Hope – Fortress

Baby can you help me?
I think I’ve lost my way.
I’m in need of shelter,
Far above this place.

I can see a castle,
High up on this hill.
Could it be my freedom,
Left to my own will?

I thought I, was holding on,
But my heart slipped away.
There’s nothing wrong,
That’s my song,
I wanna let it play.
I wanna let it play.

This love, needs a home.
Strong, storm by storm.
We’ll build a fortress, around us,
Keep us safe from harm.

This love, needs a home.
Strong, storm by storm.
We’ll build a fortress,
A place to call our own.

I woke up this morning,
To a battle in the sky.
The only light before me,
Is coming from your eyes.

I feel a little insecure,
Cause I’ve been wrong before.
If only we can hide away,
I wouldn’t have to worry anymore.

I thought I was holding on,
But my heart slipped away.
There’s nothing wrong,
That’s my song,
I wanna let it play.
I wanna let it play.

Baby we’re onto something
(What I’ve been looking for)
I’ve found a refuge
(you’ll protect me from the storm)
Go ahead, show me,
That love can change the weather, for the better.

Soundtracknya P.S. I Love You πŸ˜‰ *baru nyadar klo lagu ini enak setelah ngendon bertahun-tahun ditumpukan ribuan .mp3 πŸ˜€

Slank – Terlalu Manis

Shuffle on, eh tiba2 ngeplay lagu ini dari beribu2 mp3 yang ada di lepie :p

Kuambil gitar dan mulai memainkan
Lagu yang biasa kita nyanyikan
Tapi tak sepatah kata yang terucap
Hanya ingatan yang ada di kepala

Hari berganti angin tetap berhembus
Cuaca berubah daun-daun tetap tumbuh
Kata hatiku pun tak pernah berubah
Berjalan dengan apa adanya

Di malam yang dingin dan gelap sepi
benakku melayang pada kisah kita
Terlalu manis untuk dilupakan
Kenangan yang indah bersamamu
Tinggalah mimpi
Terlalu manis untuk dilupakan
Kalau kita memang tak saling cinta, tak akan terjadi … (diantara kita)

Jodoh ituu apakah yang kita yakini akan tercapaiΒ  ataukah sebuah kebetulan yang fenomenal?

Miley Cyruz – The Climb

I can almost see it.
That dream I’m dreaming, but
There’s a voice inside my head saying
You’ll never reach it

Every step I’m taking
Every move I make
Feels lost with no direction,
My faith is shaking
But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There’s always gonna be another mountain
I’m always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I’m gonna have to lose

Ain’t about how fast I get there
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb

The struggles I’m facing
The chances I’m taking
Sometimes might knock me down, but
No I’m not breaking
I may not know it, but
These are the moments that

I’m gonna remember most
I’ve just gotta keep goin’, and
I gotta be strong
Just keep pushing on, cause

There’s always gonna be another mountain
I’m always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I’m gonna have to lose
Ain’t about how fast I get there
Ain’t about what’s waitin’ on the other side
It’s the climb

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It’s all about, it’s all about
The climb
Keep the faith, keep your faith

Please don’t runaway.. again..

Priscilla Ahn – Dream

I was a little girl alone in my little world who dreamed of a little home for me.
I played pretend between the trees, and fed my houseguests bark and leaves, and laughed in my pretty bed of green.

I had a dream
That I could fly from the highest swing.
I had a dream.

Long walks in the dark through woods grown behind the park, I asked God who I’m supposed to be.
The stars smiled down on me, God answered in silent reverie. I said a prayer and fell asleep.

I had a dream
That I could fly from the highest tree.
I had a dream.

Now I’m old and feeling grey. I don’t know what’s left to say about this life I’m willing to leave.
I lived it full and I lived it well, there’s many tales I’ve lived to tell. I’m ready now, I’m ready now, I’m ready now to fly from the highest wing.

I had a dream

*lagu backsoundnya Bride Wars, dulu nggak ngefek apa2 sama lagu ini, tapi sekarang kok ngefek ya πŸ˜€

Gigi ~ Nirwana

Pulang ke rumah, nemu gitar lama cap Osmond yang dulu setia menemaniku bernyanyi di kala masih SMP πŸ˜€
main sepetik dua petik, hmm… jari-jariku sudah nggak sip lagi buat main gitar :p teringat lagu Gigi-Nirwana, jadi pengen googling…
cari semenit dua menit, eh dapet, donlot and play…

Gigi – Nirwana (dengan menghilangkan lirik repetisi :D)

Getaran dirimu hangat terasa
Kaubawa secercah sinar abadi
Dan kuterbuai dalam langkahmu
Ooh dan janjimu
Kan tetapi kini kau semakin menjauh

Kau selalu terbayang (oh nirwana)
Di dalam cintaku (yang telah berlalu)
Kau selalu berharap (berharap)
Di dalam cintaku (kembali)

Dan kuterhanyut dalam mimpiku
Oh naungkan rindu
dan kuterlingkuh dalam pelukan dirimu (kuterlingkuh itu apaan ya?)

Langkahku
Tunjukkan ‘tuk satukan rindu
Yang silam yang hilang
Asmaraku sirna

Awww… jadi pengen main gitar lagi, huhuhu…