Always be my baby…

David Cook
Always Be My Baby lyrics

david cook

david cook

We were as one babe
For a moment in time
And it seemed everlasting
That you would always be mine

Now you want to be free
So I’m letting you fly
Cause I know in my heart babe
Our love will never die
No!

You’ll always be a part of me
I’m a part of you indefinitely
Girl don’t you know you can’t escape me
Ooh darling cause you’ll always be my baby
And we’ll linger on
Time can’t erase a feeling this strong
No way you’re never gonna shake me
Ooh darling cause you’ll always be my baby

I ain’t gonna cry no
And I won’t beg you to stay
If you’re determined to leave girl
I will not stand in your way
But inevitably you’ll be back again
Cause ya know in your heart babe
Our love will never end no

You’ll always be a part of me
I’m part of you indefinitely
Girl don’t you know you can’t escape me
Ooh darling cause you’ll always be my baby
And we’ll linger on
Time can’t erase a feeling this strong
No way you’re never gonna shake me
Ooh darling cause you’ll always be my baby

I know that you’ll be back girl
When your days and your nights get a little bit colder oooohhh
I know that, you’ll be right back, babe
Ooooh! baby believe me it’s only a matter of time

You’ll always be apart of me
I’m part of you indefinitely
Girl don’t you know you can’t escape me
Ooh darling cause you’ll always be my baby
And we’ll linger on
Time can’t erase a feeling this strong
No way you’re never gonna shake me
Ooh darling cause you’ll always be my my baby….

You’ll always be apart of me (you will always be)
I’m part of you indefinitely
Girl don’t you know you can’t escape me
Ooh darling cause you’ll always be my baby
And we’ll linger on (we will linger on….)
Time can’t erase a feeling this strong
No way you’re never gonna shake me
Ooh darling cause you’ll always be my baby

Always be my baby

Lagu ini menceritakan tentang sepasang kekasih yang berpisah, salah satunya meminta untuk berpisah secara tiba-tiba, namun pasangannya akan tetap menantinya kembali…

Ketika David cook menyanyikan lagu ini, lagu ini menjadi lagu yang romantis, mengenai penantian dan keyakinan akan bersatu kembali dengan kekasihnya pada suatu saat nanti…
Dan sangat yakin bahwa ini hanyalah masalah waktu saja, ketangguhan penantian si cowok ini dapat dilihat pada kalimat berikut ini

“Time can’t erase a feeling this strong
No way you’re never gonna shake me
Ooh darling cause you’ll always be my my baby….”

Yang pertama kali menyanyikan lagu ini adalah Mariah Carey, namun terdapat perbedaan yang mencolok antara dua lagu ini terletak pada subyek, klo David Cook menggunakan kata “Girl” , namun Mariah Carey menggunakan kata “Boy”, nadanya juga beda banget…

Ketika Mariah Carey yang nyanyiin lagu ini, lagunya jadi terasa lebih ceria, bersemangat dan girl powernya ngena banget, tapi point yang hilang adalah justru rasa kehilangan itu sendiri…

mariah carey

mariah carey

mm…mungkin malah mariah carey tidak merasa kehilangan, karena rasa itu tidak akan pernah mati, seperti pada kalimat ini

“Now you want to be free
So I’m letting you fly
Cause I know in my heart babe
Our love will never die
No!”

Dua lagu ini sering jadi playlist ku, terkadang ‘cuma’ dua ini aja yang jadi playlistku 🙂
Enak aja dengerinnya 🙂
Kadang selain 2 lagu ini juga ada lagunya Tangga yang judulnya kesempatan kedua, tapi lagu ini masih disegel hehehe, dapetnya dari mak :d
Ada juga Andra n The Backbone yang judulnya Selamat Tinggal Masa Lalu…
Untuk cuplikan2 lagunya ikutin terus blog ku yak ;))

Advertisements

6 thoughts on “Always be my baby…

  1. O iya pin… kenapa aq bilang bosen? Di sini mbak-mbak ya pada ngefans sm David Cook juga.. Jadi lagu itu sering diputer, suka sih.. tp klo keterusan??? Cape dyeehhhhhh

  2. wakakakak…
    kadang klo dilihat dari logika emang harusnya aku bosen, tapi karena lagunya meaningful jadi gak bosen 🙂 kan kebawa suasana perasaan gitchuu mbak min…xixixixi
    ;))

  3. 2 retty : bentar ret, nyari lagu yang pas dengan tema sekarang, xi3

    2 icha : mm….ndak ikut2…:p

    I always love u all (icha, retty, nopi)…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s